Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Badkamers,

Het inrichten van een complete badkamer is een leuke, maar complexe uitdaging. De mogelijkheden op het gebied van badkamerproducten lijken haast oneindig en misschien zie je door de bomen het bos niet meer...

"Het inrichten van complete badkamers is ons werk,
dus wij kunnen je hier ook mee helpen."

Met dit aanbod kunnen we in elke badkamer kijken naar wat de mogelijkheden zijn en naar wens uitvoeren. Hieronder zie je een overzicht van gemaakte exemplaren en verdere voorbeelden.

Met toestemming...

hebben wij dit project gepubliceerd om te laten zien hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkhe-
den zijn. De eigenaar had een visie en kwam aanzetten met een schets en zei, zus en zo wil ik mijn badkamer hebben. We hebben het voorstel besproken en zijn er goed uitgekomen.
Alle wensen zijn verwerkt en de badkamer is gebouwd op deze eisen. In de praktijk, zullen er wijzingen komen, maar dat komt omdat sommige dingen simpelweg niet mogelijk zijn. Als voorbeeld kunt u kijken naar de plaatsing van het toilet.

We hebben het hele traject bewandeld en het grote voordeel daarvan is dat je altijd dezelfde contactpersonen en dezelfde mensen om je heen hebt.
Allemaal met hun eigen vakkennis, maar samen wordt er aan het hele project gewerkt. Dat geeft rust en duidelijkheid. Voor ons, en voor u.

De eigenaar is...

erg tevreden met het eindresultaat en heeft zich erg verheugd op zijn nieuwe badkamer met ingebouwde sauna. Dat waren zijn wensen en daar is aan voldaan. Nu kunnen ze lekker genieten van een heerlijke sauna en een lekkere ochtend-douche.

SPABADEN SAUNA'S BUBBELBADEN ZWEMBADEN VERANDA'S BUITENKEUKENS STOOMCABINES BADKAMERS

Wellness World Helmond, dé leverancier voor al uw wellness-plezier. | Bekijk hier de gebruikersvoorwaarden | © 2012 WG Vormgevers