Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Spabaden,

De laatste jaren is men steeds gezonder gaan leven. In deze stressvolle maatschappij is men meer en meer op zoek naar ontspanning, even ontsnappen aan de dagelijkse zorgen. De spa "zo heeft men ontdekt" is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Steeds meer mensen genieten van de warme weldaad van een spa in hun tuin, dakterras of in de badkamer. Niet voor niets, want de spa biedt u een extra stukje levenskwaliteit.
De helende en onspannende werking is zelfs wetenschappelijk bewezen.

De kwaliteit van een spa.

Een spa van hoge kwaliteit herkent men aan zijn ergonomische lig- en zitplaatsen. De kwaliteit en zuiverheid van het water in een spa wordt op peil gehouden door filters en toevoeging van chemicaliën, zodat de spa niet na elk gebruik geleegd hoeft te worden. In principe wordt het water om de drie weken ververst.
Wanneer u het water wenst te vervangen, kan de spa geleegd en gevuld worden via de daartoe bestemde afvoer. Voor het vullen gebruikt men simpelweg een tuinslang.

Alleen in de lente en zomer te gebruiken? De spa is zo ontworpen dat het water continue op ongeveer 38 graden kan worden gehouden. Een spa is daarom niet seizoensgebonden en het gehele jaar kunt u dan ook genieten van u spa. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat het therapeutische effect van een spa het grootst is wanneer de buitentemperaturen aanzienlijk lager zijn dan de temperatuur van het water.

Wellness World Helmond is dealer van de merken:(Druk op de logo's om verder te gaan)

SPABADEN SAUNA'S BUBBELBADEN ZWEMBADEN VERANDA'S BUITENKEUKENS STOOMCABINES BADKAMERS

Wellness World Helmond, dé leverancier voor al uw wellness-plezier. | Bekijk hier de gebruikersvoorwaarden | © 2012 WG Vormgevers