Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Veranda's vanaf �999,-

Wie droomt daar nu niet van? Een eigen veranda waarbij je denkt aan een schommelstoel, een goed boek en een glas wijn.

Een mooi veranda aan uw huis als sfeervol verlengstuk tussen uw woonkamer en tuin. Romantisch ontspannen met een drankje of heerlijk eten op uw eigen veranda met z'n tweetjes of samen met familie en vrienden. Laat die zomerse regenbuitjes maar komen! Wij hebben veranda's die in diverse breedtes en dieptes leverbaar zijn.


Met een veranda geniet u optimaal van het buitenleven. Het is een betaalbaar verlengstuk van uw woning dat u de kans geeft om al vroeg in het voorjaar, maar ook tijdens een regenbui, buiten te zitten. De veranda is vervaardigd uit aluminium, een licht en duurzaam ma-teriaal dat bovendien onderhoudsvriendelijk is. Het dak bestaat uit lichtdoorlatende platen die leverbaar zijn in de diverse uitvoeringen. Dankzij een duidelijke handleiding is de veranda eenvoudig zelf te plaatsen. Voor de afwerking bieden wij verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de uitstraling die u wenst. U krijgt bovendien 10 jaar garantie.

Wellness World Veranda prijzen:


Wat is standaard

De veranda wordt compleet geleverd in de standaard kleur RAL 9001 creme, RAL 9016 wit, RAL 7016 antaciet. U kunt kiezen uit twee typen dakplaten; helder of opaal. Met de speciale kliklijsten kan de bedrading worden weggewerkt. Bij het standaardpakket is bovendien 10 jaar garantie inbegrepen.

Accessoires

Uiteraard is het mogelijk om de veranda geheel naar uw persoonlijke wensen aan te vullen. Zo bieden wij een pakket accessoires met daarin onder meer halogeen-spots, een ingebouwde radio met afstandsbediening. De goot aan de voorzijde kan naar uw keuze worden afgewerkt met een ronde, een vlakke of een klassieke vorm. De warmteregulerende platen zorgen ervoor dat de temperatuur onder de veranda aangenaam blijft, ook tijdens extreem zonnige dagen. Wilt u liever glazen dakplaten, informeert u dan naar de mogelijkheden. Voor een aangenaam verblijf onder de veranda tijdens frisse avonden hebben wij terrasverwarmers. Desgewenst leveren we een op maat gemaakte (glazen)zijspie, waarmee de zijkant van de veranda kan worden afgesloten.

U kunt kiezen uit deze 3 gootprofielen: Vlak, Klassiek, of Rond

Zijwanden, serres en spiewanden

SPABADEN SAUNA'S BUBBELBADEN ZWEMBADEN VERANDA'S BUITENKEUKENS STOOMCABINES BADKAMERS

Wellness World Helmond, d� leverancier voor al uw wellness-plezier. | Bekijk hier de gebruikersvoorwaarden | � 2012 WG Vormgevers